Schrijf je nu in voor de MASTERCLASS verpleegkundige verslaglegging met NANDA, NIC en NOC

Masterclass

Nieuwe Masterclasses komen eraan!

Wil jij je onderscheiden als een expert in verpleegkundige verslaglegging? Grijp dan nu de kans om deel te nemen aan een unieke eendaagse masterclass, geleid door Friso Raemaekers, verpleegkundige, NANDA NIC NOC-expert en Fellow van NANDA International.

Wat kun je verwachten?

Voorkennis van NANDA NIC en NOC is niet vereist

Ervaring in de klinische praktijk is echter wel gewenst

Tijdens deze exclusieve masterclass zal Friso Raemaekers zijn diepgaande kennis en uitgebreide ervaring delen op het gebied van NANDA, NIC en NOC. Ontdek hoe je klinisch en diagnostisch redeneren kunt toepassen in je dagelijkse verpleegkundige praktijk, met behulp van geavanceerde technieken en pragmatische methodiek.

Programma Highlights

Klinisch Redeneren: Leer hoe je klinisch redeneren kunt integreren in je verslagleggingsprocessen voor een nauwkeurige en effectieve zorgverlening.

Diagnostisch Redeneren: Ontdek de essentiële stappen van diagnostisch redeneren en hoe je deze kunt toepassen bij het vaststellen van verpleegkundige diagnoses.

Verslaglegging in EPD: Krijg inzicht in het gebruik van NANDA, NIC en NOC in elektronische patiëntendossiers (EPD) en hoe je deze kunt optimaliseren voor verbeterde zorgresultaten.

Eendaagse masterclass

Klinisch en diagnostisch redeneren: verpleegkundige verslaglegging met NANDA NIC NOC in het epd

Datum: [volgt]
Locatie: [volgt]
De masterclass wordt gehouden in een kleine groep, waardoor er voldoende ruimte is voor interactie en persoonlijke begeleiding.

Op verzoek kan deze masterclass ook in-company worden gegeven.

Mis deze unieke kans niet om rechtstreeks van een gerenommeerde expert te leren en je te onderscheiden als een deskundige op het gebied van verpleegkundige verslaglegging. Reserveer nu je plek voor deze exclusieve masterclass!

Let op: Beperkte plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen.