Schrijf je nu in voor de MASTERCLASS verpleegkundige verslaglegging met NANDA, NIC en NOC

Contact

Profielfoto Friso Raemaekers (foto: Jerry Lampen)

Friso Raemaekers is de eigenaar van Nursing Quality Concept en de uitgever van de NANDA NIC NOC-nieuwsbrief. Als voormalig Spoedeisende Hulp-verpleegkundige is Friso diep betrokken bij gestandaardiseerde terminologie en heeft hij een passie voor datagestuurde zorg en innovatie in de gezondheidssector.

Mijn missie

Friso’s voornaamste doel is om elke verpleegkundige kennis te laten maken met NANDA-I, NIC en NOC (NNN). Deze classificaties bieden helderheid, precisie en geven eigenaarschap en zeggenschap over het vak verpleegkunde.

The Dutch approach

In Nederland heeft Friso met een groep verpleegkundigen het Nederlandstalig NANDA-I Netwerk opgericht en de belangrijkste elementen ondergebracht bij de Stichting Verpleegkundige Diagnostiek, Interventies en Resultaten (Stichting VDIR). De licenties van NANDA International en het Center for Nursing Classification and Clinical Effectiveness (voor NIC en NOC) zijn in Nederland bij één uitgever ondergebracht: BSL/Spinger Media BV, wat uniek is op wereldwijde schaal.

Laat van je horen

Friso biedt op zijn blog gratis tips voor verpleegkundigen en staat klaar om te helpen bij de implementatie van NANDA, NIC en NOC in zorgdossiers, het geven van uitgebreidere workshops over NNN, en het bieden van op maat gemaakt advies voor professionals, zorginstellingen en beleidsinstellingen in Nederland en België.

Contactinformatie

Nursing Quality Concept
Adres: Valeriusstraat 128A, 1075 GD Amsterdam
Telefoon: 06 – 524 202 63

KvK-nummer: 767 923 74
BTW-identificatienummer: NL00 3137 358 B 66
Bankrekening: NL31 ABNA 0867 9573 60

Neem gerust contact op voor meer informatie, trainingen, of op maat gemaakt advies. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij het implementeren van gestandaardiseerde terminologie en het bevorderen van datagestuurde zorg.

_________________________

Neem vrijblijvend contact met mij op: