Digitaal zorgplan met NANDA-I, NIC & NOC

Digitaal zorgplan met NANDA-I, NIC & NOC

De afgelopen maanden heb ik in samenwerking met uitgever BSL gewerkt om de classificaties NANDA, NIC en NOC digitaal beschikbaar te maken. Nu kan iedere verpleegkundige op een eenvoudige manier een zorgplan maken. NNN Pro is nu een hele maand gratis uit te proberen.

Er staat nu een hele mooie applicatie online, waarmee verpleegkundigen en Verpleegkundige Specialisten heel eenvoudig een zorgplan kunnen maken met wetenschappelijk gevalideerde standaardterminologie. Geen geblader in de boeken, niks meer overtypen en direct beschikbaar voor export naar patiënt, EPD, ECD of zorgverzekeraar.

Het hele ontwikkelproces voor NNN Pro begon in 2019 met een eerste ontwerp. Een focusgroep hebben wij samengesteld van wijkverpleegkundigen. Zij hebben aan ons de kritische feedback gegeven. Deze feedback hebben wij meegenomen voor het vervolgdesign. Daarna zijn de technische ontwikkelingen gestart. Vlak voor het einde van deze fase heeft een tweede focusgroep met verpleegkundigen hun laatste feedback kunnen geven. Dank aan iedereen die hieraan meegewerkt heeft!

De hightlights

  • Weg met zes kilo aan boeken
  • Niet meer heen-en-weer bladeren
  • Een eenvoudige zoekbalk geeft je ingang tot alle drie classificaties
  • Heb je een verpleegkundige diagnose gevonden, dan worden direct relevante zorgresultaten en interventies getoond
  • Ook omgekeerd zoeken
  • In no-time een overzichtelijk en compleet zorgplan
Deze tool is beschikbaar via de shop van BSL.
Nu een hele maand GRATIS uitproberen!

NNN Pro kun je nu een hele maand gratis uitproberen. Dit proefabonnement stopt automatisch en wordt na de looptijd niet verlengd. NNN Pro is al getest door een grote groep verpleegkundigen. Maar ik wil graag van jou horen wat jij ervan vindt. Laat je het mij weten? Ik ben erg benieuwd en wil graag deze applicatie nóg beter te maken.

Wil je meer informatie: https://nandanicnoc.bsl.nl/nnn_producten/nnn-pro-praktijktool/

Naast deze praktijktool is er ook een studietool voor studenten verpleegkunde. Er is er ook een mogelijkheid dat EPD-leveranciers de flow kunnen inbouwen in hun systeem. Meer info via: https://nandanicnoc.bsl.nl