Schrijf je nu in voor de MASTERCLASS verpleegkundige verslaglegging met NANDA, NIC en NOC

Workshop

Wil jouw team efficiënter werken en de kwaliteit van zorgverlening naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij een exclusieve workshop over het maken van verpleegkundige zorgplannen met gestandaardiseerde terminologie NANDA NIC en NOC, speciaal ontworpen voor verpleegkundige teams zoals die van jullie. De workshop wordt geleid door Friso Raemaekers, NANDA NIC NOC-expert en Fellow van NANDA International.

Waarom deelnemen aan deze workshop?

Tijdens deze workshop krijgen jullie de kans om hands-on ervaring op te doen en eigen zorgplannen te maken met behulp van gestandaardiseerde terminologie die direct toepasbaar is op jullie afdeling. Hier zijn enkele redenen waarom deze workshop een must is voor jullie team:

Efficiëntieverbetering: Leer hoe je gestandaardiseerde terminologie kunt gebruiken om de verslaglegging te stroomlijnen en de registratielast te verminderen, waardoor jullie meer tijd kunnen besteden aan directe zorgverlening.

Verbeterde kwaliteit van zorg: Ontdek hoe het gebruik van gestandaardiseerde terminologie kan leiden tot een verbeterde kwaliteit van zorgverlening en betere besluitvorming voor het welzijn van jullie patiënten.

Praktische toepasbaarheid: Leer hoe je de geleerde concepten direct kunt toepassen op jullie afdeling, waardoor jullie zorgplannen nog effectiever worden.

Wat kun je verwachten?

Interactieve sessies geleid door een expert op het gebied van verpleegkundige verslaglegging, Friso Raemaekers.

Praktische oefeningen waarbij jullie zelf aan de slag gaan met het maken van verpleegkundige zorgplannen.
Gelegenheid om ervaringen te delen en te leren van andere verpleegkundige teams.

Interactief en praktisch

– Friso Raemaekers

Hoe deel te nemen?

Schrijf je team snel in voor deze workshop. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Investeer in de toekomst van jullie verpleegafdeling en neem deel aan deze inspirerende workshop!